ACTIONLEIR på Skogstad: Et tilbud til deg i 4. - 6. klasse

Actionleir betyr "LIV". Og så bruker det alltid å bli godt vær på disse leierene....

Velkommen til:
Actionleir på Skogstad leirsted på Eina 16.-18. juni 2017.

Tema for leiren er ”EN JORD VI LEVER PÅ”
På leiren skal vi ha mye gøy sammen. Vi skal være mye ute, vi skal ha bibeltimer og gruppemøter, vi skal synge og lage gudstjeneste.

Vi begynner på fredag kl.18.00 med innkvartering
og inviterer foreldre til grilling og avslutningssamvær på Skogstad kl.14.00-16.00 på søndag. VELKOMMEN!!

Leiren er et samarbeid mellom ACTA barn og unge Normisjon og trosopplæringen i Vestre Toten.
Leiren er for barn som dette året har gått i 4.- 6. klasse.

Pris: Leiren koster kr.750,-
De som bor i Ås, Eina eller Raufoss menigheter får kr.100,- i rabatt som menighetsrådene dekker automatisk. Har du vært på ACTIONleir før har du kanskje fått en Gul T – skjorte som det står TRYGG TRO på.
Ta med den på leiren. De som ikke har en slik fra før vil få en når de kommer på leiren.

Påmeldingsfrist: 9. juni.
De første 55 som melder seg og betaler leirkontigent innen frist er påmeldt og garantert plass.

Påmelding: www.acta.as/oppland
eller søk opp leirens navn på www.checkin.no Spørsmål? - kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
OBS! Første gang du melder noen på leir må du som foresatt opprette en bruker. Da må du registrere din e-post og personlige opplysninger. Ved neste leirpåmelding vil du logge deg på ved å bruke e-post og passord.
Velg start påmelding for hver enkelt du melder på om du skal melde på flere i gangen.
Velg faktura som betalingsmåte. Da vil hver enkelt få faktura og informasjon på sin e-post.
Ved avmelding etter frist blir belastet med kr. 100.-

Dersom annen beskjed ikke blir gitt ved påmelding forutsetter vi at bilder og video av barnet kan vises og
brukes i promotering og annet materiell!

Gunnhild Bjørdal (kateket),
Margrethe Vang Nedregård (leder av trosopplæringen) og
Bjørnar Nome (ACTA barn og unge Normisjon)

Besøksadressen vår er:
Raufoss menighetskontor Kirkevegen 4. Raufoss.
Vi er en del av Vestre Toten Kirkelige fellesråd.
mail adresse er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vi
er og på fb - trosopplæringen Vestre Toten