LYS VÅKEN - velkommen til overnatting i kirkene

2. desember er det igjen klart for for å rulle ut soveposene i kirka. Dette blir magisk...

Kjære 11-åring!
Har du lyst til å være med på noe spennende?

Fra lørdag 2. desember til søndag 3. desember har du mulighet til å ligge over i Raufoss, Ås eller Eina kirke - hvis du tør da?
Det hele begynner i KIRKENE KL. 17.00. lørdag 2. desember
Da er det registrering og betaling. Vips er også en mulighet.

Det blir morsomme leker, opplegg rundt kristiskransen, bibelhistorier og aktiviteter, god mat og kanskje du treffer noen nye venner? Mange greie ungdommer er med som ledere.
Helgen avsluttes med en Lys Våken-gudstjeneste I Raufoss, Ås og Eina kirke søndag kl. 11.00.hvor foreldre, søsken og andre du vil ha med er hjertelig velkomne.

Ta med:
Kr 200.- Sovepose og liggeunderlag. Toalettsaker og pysjamas. Du trenger ikke ta med godis, det fikser vi. Og- please legg igjen elektriske duppeditter hjemme for her blir det nok å finne på. 

Påmelding innen 27. november; send e-post til
For Raufoss kirke;
For Ås kirke;
For Eina kirke;

Vi trenger deltakerens navn, en voksens epost, telefonnummer og navn, og eventuelle opplysninger om spesielle behov.

Vennlig Hilsen Margrethe Vang Nedregård mob. 91646131
Leder av trosopplæringen i Vestre Toten.