Trine Reine og Eli Kristin Hanssveen til Ås kirke

Fredag 1. desember kl. 21.30 kan du oppleve denne duoen i Ås kirke, Bøverbru.

«Trine Reins helt spesielle julekonsert Julegaven har rørt og gledet mange, og sikret den gode julestemningen for store og små.

I år er det femårsjubileum for Julegaven, og nytt av året er at hun har fantastisk dyktige Eli Kristin Hanssveen med på laget!

Med disse to sterke og varierte stemmene sammen er publikum sikret en bredspektret musikalsk opplevelse, med klassiske perler og populærmusikk i skjønn forening.
Her får både humor og andektighet en plass på repertoaret, og Julegaven deles i form av julens budskap.

På scenen har Trine og Eli Kristin med seg eminente musikere fra øverste hylle: Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter og Sjur Husom Vonen på keyboards og gitar. Det er  også laget en helt ny singel, som vil gis ut i forkant av turnéen. Velkommen til en julekonsert du kan ta med deg i hjerte og sjel på veien videre! Julegaven gjennomføres i samarbeid med Mission Aviation Fellowship (MAF.no)
Norge.»

Billetter selges via Ticketmaster