TÅRNAGENTENE inntar våre kirker..

Besøk i klokketårnet er en av oppgavene til "tårnagentene"

Har du hørt om Tårnagentene? En Tårnagent løser spennende oppdrag og mysterier i kirken.
Nå kan du få være med å løse oppdrag og være Tårnagent I kirken din!!

Som Tårnagent får du utforske kirka, tårnet og klokkene.
Agentoppdragene står i kø og de er forskjellige. På noen oppdrag trengs forstørrelsesglass og lommelykt.  Ta med hvis du har!

Det blir også tid til å leke, spise og forberede gudstjeneste.

STED: Ås, Eina og Raufoss kirke. Velg kirken du tilhører!
TID: Lørdag. 17. februar kl. 15.00 - 19.00.
Gudstjenester i de ulike kirkene søndag 19. februar. Kl. 11.00   OBS!!!  Møt kl. 10.00.

Vi skal prøve så godt vi kan å bli ferdig med gudstjenesten til kl. 12.00 slik at det er mulig å kombinere med ev. skirenn den dagen.
Møt gjerne med skiklær i kirka på søndag, det er helt ok
MERK!!!!

PÅMELDING SENEST 12. FEBRUAR:
Raufoss: til Erik Vågsvoll Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ås: til Margrethe Vang Nedregård  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eina: til Gunnhild Bjørdal Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmeldingen må inneholde barnets navn og foresattes navn, telefonnr, mailadresse og hvilken menighet du tilhører.
Ta kontakt med Margrethe mob 91646131 hvis du har spørsmål
• Pris: kr. 50.- Betales ved ankomst. Vipps kan og benyttes (Vipps 141450 - Merk "Tårnagenter")
• Dersom annen beskjed ikke blir gitt ved ankomst, forutsetter vi at bilder av barnet kan vises og brukes i menighetsbladene, nettsidene og annet PR-materiell for trosopplæringen!

Trosopplæringens tiltak er åpne for alle, uansett funksjonsnivå. Dersom du har spesielle behov, meld fra om det ved påmelding. Dette gjelder også vedr. allergi, diett etc.

ENGLEVAKTER
Til foreldre.
Vil du være Englevakt?
En Englevakt er en som er med og hjelper til med maten og hjelper oss opp på vandringen til tårnet m.m. Si ifra ved påmelding om du kan vær med som Englevakt.

Tårnagenthilsen fra agentlederne:
Erik Vogsvoll, menighetspedagog
Gunnhild Bjørdal, kateket
Margrethe Vang Nedregård, leder av trosopplæringen i Vestre Toten.