Vårkonsert i Ås kirke med Aannerud/Nordland

Torsdag 19. april kl. 19.00 blir det igjen konsert i Ås kirke med Ann Kristin Aannerud og Kjell Nordland.

Aannerud er opprinnelig fra Toten. Hun ble utnevnt til Norges første Prøysen-ambassadør i 2004, med utgivelse av CD´en ”Mitt hjerte er ditt - en levende Prøysenkonsert”. Hun har også studert på Norges Musikkhøgskole og har deltatt på en rekke turneer, musikaler og prosjekter. Hun synger innen de fleste sjangre og er en svært allsidig sangerinne.

Kjell Nordland spiller på kirkens Steinway-flygel. Tidligere har han vært fast tangentist i Vazelina. Nordland har også undervist piano i en årrekke og gjør det fortsatt. Samtidig som han er pianostemmer og komponerer, spiller han også ofte på ulike konserter.

Det har vært en stor suksess med mye publikum når Ann Kristin Aannerud og Kjell Nordland har gjestet Ås kirke de to siste gangene. De gleder seg til å holde konsert samme sted igjen.

Begge setter stor pris på at våren er her, og de vil gi uttrykk for dette gjennom ord og toner i kirken 19.april.
Det vil bli et variert program der bl.a Prøysen og Nordstoga vil få sin plass, men også toner fra Sverige vil smyge seg inn i programmet, sammen med mye annet. Ann Kristin ønsker å få med kveldens publikum på litt allsang, slik at alle kan synge våren inn i kropp og sjel.

Sist gang hadde de med seg Marielle Lervold Danielsen som gjesteartist. Hun har nå blitt ti år, og vi gleder oss til å høre henne synge igjen. Kjell har kanskje en helt ny vårsang på lur også.
Kom og bli med på en trivelig musikalsk vårkveld!

Nå er det ENDELIG VÅR!!