Egil Svartdal til Raufoss

Folket møter TV-pastoren Egil Svartdahl på Raufoss 20. og 21. oktober.

MENIGHETENE PÅ RAUFOSS SAMARBEIDER,

Tid: 20 - 21 oktober.
Tema for helgen: NÆRVÆR
Sted: 20. okt. kl. 18.00 Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss.
        21. okt. kl. 11.00 Raufoss Kirke.
        21. okt. kl. 13.30 Seminar med temaet: Fri og villig i Raufoss Frikirke.

Hvorfor? Fordi menighetene på Raufoss ønsker å stå sammen om det viktigste.

Egil Svartdahl er kjent for de fleste. I sine TV program har han møtt folket der de er, på arbeidsplassen, hjemme hos og på gata.
Han er usminket, direkte og personlig. I høst kommer han til vårt distrikt.
Egil har vært på Raufoss tidligere og dette har vært så interessant og givende at vi ønsker han velkommen tilbake nå for fjerde gang.
Vi har tidligere vært mellom to og tre hundre på disse arrangementene.
Det betyr også mye for menighetene på Raufoss å vise folket at vi står sammen og kan samarbeide  selvom vi har forskjellige menigheter og kirkebygg.
Dette blir folkemøter som passer for alle. Egil er interessant å høre på både for de som er kirkevante og de som nødvendigvis ikke har en personlig tro.

Arr.: Den Norske Kirke, Frelsesarmeen, Toten frikirke, Raufoss Baptistmenighet og Toten Kirkeakademi.

Med vennlig hilsen May Helen Oterhals Lundhagebakken Tlf. 97799711 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.