ÅS

Adresse: Gimlevegen 155, 2846 Bøverbru

Ås menighetskontor

Besøksadresse/postadresse: Svein Erik Strandlies veg 10, 2840 Reinsvoll
Kontortid tirsdag - torsdag: 10.00 – 14.00.
E-postadresse:

Bemanning:
Daglig leder/menighetssekretær: Hilde Torkehagen Skumsrud - 960 98 330 - ht436@kirken.no
Sokneprest: Gunnar Finstad - 960 98 334 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organist/menighetsmusiker: Oskar Magnus E. Stende - 960 98 331 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diakon: Agnes Brubakken - 960 98 332 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kateket: Gunnhild Hauge Bjørdal - 960 98 333 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Driftsleder
: Tommy Torvik – 960 98 319 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Leder for trosopplæringen: Margrethe Vang Nedregård - 960 98 323 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om staben, se siden om ansatte.

Menighetsrådet 2015-19:

Ole Jakob Dyrnes (leder)
Trond Amlie (nestleder)
Jorunn Sæbø
Jorun Granberg
Marit Narum Lundby
Sjur Ødegaard
Gunnar Finstad

Varamedlemmer:
Rita Storsletten Hoel
Ken Lunn
Terje Vegard Larsen