EINA

Adresse: Einavegen 1441, 2843 Eina

Eina menighetskontor
Besøksadresse/postadresse: Svein Erik Strandlies veg 10, 2840 Reinsvoll
Kontortid tirsdag - torsdag: 10.00 – 14.00.
Telefon: 960 98 330

Bemanning:
Daglig leder/menighetssekretær: Hilde Torkehagen Skumsrud - 960 98 330 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sokneprest: Berit Rinde - mobil 41609418 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organist: Anne Karin Gresbakken - 482 23 793- Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diakon: Agnes Brubakken - 960 98 332 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kateket: Gunnhild Hauge Bjørdal - 960 98 333 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kirketjener: Tor Tangen - 960 98 338 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Driftsleder: Tommy Torvik - 960 98 319 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Leder for trosopplæringen: Margrethe Vang Nedregård - 960 98 323  - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om staben, se siden om ansatte.

Eina menighetsråd 2015 - 2019:
Lars Arne Mjørlund, leder
Kari Ringerud, nestleder
Rune Hanserud
Gunda Marie Amlien Bruce
Trine Berg
Mona Kløvrud
Berit Rinde

Varamedlemmer:
Svein Ulven
Børre Mathias Lilleengen
Veronica Sandvold
Eva A. Røstadstuen
Tone Merete Lund

Viktig for konfirmantene:      Se egen informasjon (på venstre side, under "Livets gang")

Om kirken
Eina kirke er en langkirke bygd i tre med plass til ca.250 personer. Kirken er tegnet av arkitekt Jakob Nordan. Altertavla viser en korsfestelsesgruppe malt av Gustava Helene Gundersen fra Brandbu.
I 2004 ble kirka pusset opp. Menighetsrådet engasjerte Borgny Farstad Svalastog, som stod for fargevalg og utsmykking. Utsmykningen består bl.a. av 250 monotypier i taket, broderte gardiner, alterduk, antependie og vevd teppe i alterringen.
Orgelet er fra 1975, men ble restaurert og tilført nye stemmer i 2004.

Tidligere sokneprest i Eina, Gunnar Finstad, har skrevet en oppgave vedr. det flotte taket i Eina Kirke.
Artikkelen leser du her.

E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bemanning:
Daglig leder/menighetssekretær: Hilde Torkehagen Skumsrud - ht436@kirken.no
Sokneprest: Gunnar Finstad -  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organist/menighetsmusiker: Oskar Magnus E. Stende - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diakon: Agnes Brubakken - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kateket: Kristin Nicolaisen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Menighetspedagog: Solveig Haugen Tusvik -
Kirketjener: Håvard Amlie - 90935407 -
Driftsleder: Tommy Torvik – 95258714 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Leder for trosopplæringen: Margrethe Vang Nedregård - 61153327 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.