RAUFOSS

Raufoss menighetskontor
Besøksadresse: Kirkevegen 4, 2830 Raufoss
Postadresse: Postboks 84, 2831 Raufoss
Kontortid tirsdag - fredag: 10.00 – 14.00.
Telefon: 960 98 320
E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bemanning:
Daglig leder/menighetssekretær: Brita Marie Heggelund Halvorsen – 960 98 320 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sokneprest: Arild Kjeilen – 960 98 326
 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Prostiprest: Bjørn Vidar Lie - 916 68 502 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organist: Kolbjørn Teien – 960 98 324 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diakon: Solveig Haugen Tusvik – 960 98 325 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kirketjener Raufoss: Einar Solbrækken - 960 98 327 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kirketjener Bakkerud Gravlund / driftsleder: Tommy Torvik – 960 98 319 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Leder for trosopplæringen: Margrethe Vang Nedregård - 960 98 323 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om staben, se siden om ansatte.

Menighetsrådet 2015 - 2019:
Inger Naadland Hensvold, leder
Petter Furuseth, nestleder
Arild Kjeilen
Kristian Peder Myrhol
Jørund Grimstveit
Trond Olstad
Bjarne Kjartan Thaule
Kirsten Dave
Eva Morken

Varamedlemmer:
Anne Eli Sinnerud Østbye
Arve Grøtberg
Inger Hellum Hagen
Anne Kampelien
Per Sunde

Viktig for konfirmantene:      Se egen informasjon (på venstre side, under "Livets gang")

Om kirken:
Raufoss Kirke er en langkirke fra 1939 bygget i teglstein og tre ( Arkitekt Henry Bucher ).Byggekostnadene var på 161.000, og på grunn av Raufoss Ammunisjonsfabrikken ble byggingen støtte med 10.000 fra forsvarsdepartementet. Raufoss kirkegård ligger ved kirken - plass til 2637 kistegraver ( 23,5 dekar ) Hovedplanets areal er xxx m2 - 280 sitteplasser i kirkerommet.

Raufoss menighet har flere aktiviteter for barn og unge:
Barnekoret
Barnegruppa "Sprell levende"